loading

Tianhui- salah sahiji produsén chip LED UV ngarah sareng panyadia nyayogikeun jasa chip dipimpin ODM / OEM UV.

Sensor UV

Anu sénsor UV boasts sensitipitas tinggi, deteksi akurat, sarta applicability lega. Éta nyayogikeun ngawaskeun tingkat radiasi UV sacara real-time, mastikeun pangukuran anu tepat pikeun sagala rupa lingkungan jero ruangan sareng luar. Kalayan ukuran anu kompak sareng integrasi anu gampang, sénsor UV mangrupikeun alat anu penting pikeun individu sareng industri anu hoyong ngajaga paparan UV anu aman sareng terkendali, ngagampangkeun panyalindungan sareng pencegahan anu langkung saé tina épék ngabahayakeun tina radiasi UV.

euweuh data
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
2207F Gedong Internasional Yingxin, No.66 Shihua West Road, Jida, Distrik Xiangzhou, Kota Zhuhai, Guangdong, Cina
Customer service
detect