loading
ODM / OEM Air Jeung Cai Disinfection modul, UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV) Solusi.


euweuh data

Diode UV & Produk module

Nyadiakeun manik lampu UV LED, modul LED UV, sarta solusi UV LED ODM (UVC, UVB, UVA 240 ~ 430nm rentang pinuh produk UV LED).
euweuh data
Dioda UV / modul lega Aplikasi
UV LED dioda jeung modul UV anu loba dipaké di: tumuwuhna tutuwuhan, hawa jeung cai disinfection, mariksa palsu, deteksi duit / cacah duit, anti counterfeiting, mariksa bocor, biokimia médis, sterilization, purifikasi hawa, UV curing jsb. Rupa-rupa industri.
euweuh data
LED Tianhui

Cina Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. Diadegkeun dina taun 2002. Tianhui listrik geus kalibet dina UV LED pakét kalawan runtuyan produksi pinuh sarta kualitas stabil sarta reliabilitas ogé harga kalapa. Produkna kalebet UVA, UVB, UVC tina panjang gelombang pondok dugi ka panjang gelombang panjang sareng spésifikasi LED UV lengkep tina kakuatan leutik dugi ka kakuatan tinggi. 


Panjang gelombang nyakup 240nm, 255nm, 265nm, 275nm, 310nm, 340nm, 365nm, 375nm, 385nm, 395nm, 405nm, 415nm, 425nm. Aya sababaraha jinis bungkusan UV LED kalebet kakuatan leutik SMD, DIP, jinis Lambert kakuatan tinggi, jinis SMD sareng saterasna.
Didiresek Tiban 2002
Simkuring gaduh tim profésional
Didum ka 50 nagara di sakuliah donga
Kapacite Pabrik Sapopol
euweuh data
Seratik Produkta
Sadaya Produk Tianhui Lulus Standar Internasional 
euweuh data
Pabrik & Pamban
Tianhui Electronic geus kalibet dina UV LED pakét kalawan runtuyan produksi pinuh sarta kualitas stabil sarta reliabilitas ogé harga kalapa.
euweuh data
Solusi integrasi UV
Ngobrol Online Atawa Tulis Kami Request Anjeun
Customer service
detect