loading

Tianhui- salah sahiji produsén chip LED UV ngarah sareng panyadia nyayogikeun jasa chip dipimpin ODM / OEM UV.

UV LED Diode UV

UV LED dioda nyaéta alat lampu semikonduktor anu sanggup ngaluarkeun sinar ultraviolét. Aranjeunna dicirikeun ku efisiensi énergi anu luhur, umur panjang, sareng konsumsi énergi anu rendah. Dumasar jenis bahan béda, UV LED diode bisa categorized kana UVA LED diode, UVB  LED dioda jeung UVC  LED dioda  Numutkeun panjang gelombang ultraviolét, UVA LED diode ngandung 320nm-420nm LED, UVB LED diode ngandung 280nm-320nm LED, sarta UVC LED diode ngandung 200NM LED-280NM LED. Aplikasi dioda UV LED tina panjang gelombang anu béda ogé béda.


Salaku hiji ngalaman produsén dioda UV LED , Tianhui urang dioda sinar UV produk boast kaunggulan signifikan. Anu mimiti, kami nganggo prosés manufaktur canggih pikeun mastikeun produk anu stabil sareng kinerja anu konsisten, nunjukkeun akurasi panjang gelombang sareng kualitas sinar. Kadua, produk dioda UV gaduh kakuatan kaluaran cahaya anu langkung luhur sareng generasi panas anu langkung handap, ngarah kana umur panjang sareng ngirangan biaya pangropéa dibandingkeun pesaing. Dioda UV LED kami mendakan aplikasi anu éksténsif dina UV Led percetakan curing , sterilisasi cai , disinfeksi médis, sareng katerangan mikroskop. Sacara industri, dioda ultraviolét dianggo dina industri percetakan, manufaktur éléktronika, sareng prosés curing bahan. Salaku tambahan, aplikasina dina biotéhnologi sareng diagnostik médis nampi perhatian anu penting. Produk dioda UV LED perusahaan kami parantos nampi pujian ti para nasabah pikeun pagelaran anu saé sareng rupa-rupa aplikasi. Urang bakal terus innovate nyadiakeun konsumén jeung dipercaya dioda sinar UV Solusi.

euweuh data
Ngeunaan UV LED Dioda
Naon Dupi UV LED Dioda?
Dioda LED UV, ogé katelah dioda pemancar sinar ultraviolét, mangrupikeun alat semikonduktor anu ngaluarkeun sinar ultraviolét (UV) nalika arus listrik ngalangkunganana. LED (Light-Emitting Diodes) nyaéta alat semikonduktor anu ngaluarkeun cahaya nalika éléktron ngahiji deui jeung liang dina alat, ngaluarkeun énérgi dina bentuk foton. LED UV sacara khusus ngaluarkeun sinar ultraviolét, anu teu katingali ku panon manusa tapi aya dina rentang panjang gelombang anu langkung pondok tina spéktrum éléktromagnétik.
Aya sababaraha kategori cahaya UV dumasar kana panjang gelombangna:
UVA LED  dioda (Ultraviolet A): Cahaya UV gelombang panjang kalayan panjang gelombang antara 320nm sareng 420 nm.
UVB  LED  dioda (Ultraviolet B): Lampu UV gelombang sedeng kalayan panjang gelombang antara 280 nm Sare 320 nm.
UVC  LED  dioda (Ultraviolet C): Cahaya UV gelombang pondok kalayan panjang gelombang antara 200nm sareng 280nm.

produsén dioda UV LED

UV LED Panjang Gelombang

VUA LED: 320nm dipingpin-420 nm ngarah

VUB LED: 280nm dipingpin-320 nm ngarah

UVC LED: 200nm dipingpin-280nm dipingpin


Tianhui

 jasa OEM / ODM

LED emitting dioda
uvc dipingpin dioda sterilization
UVC LED dioda purifikasi hawa
Aplikasi tina UV LED dioda

Dioda LED UV mendakan rupa-rupa aplikasi dina sababaraha industri kusabab efisiensi énergi, ukuran kompak, sareng kontrol panjang gelombang anu tepat. Ieu sababaraha aplikasi kasohor tina dioda LED UV:

Cai jeung Air Purifikasi:

Dioda LED UVC dianggo dina sistem perawatan cai pikeun disinfect cai ku cara nganonaktipkeun mikroorganisme sapertos baktéri sareng virus. Éta ogé padamelan di purifiers hawa pikeun ngaleungitkeun patogén airborne.

Sterilisasi permukaan:

Dioda LED UVC dianggo pikeun disinfeksi permukaan dina sababaraha setélan, kalebet rumah sakit, laboratorium, sareng rohangan umum. Aranjeunna ngabantosan ngirangan panyebaran baktéri sareng virus anu ngabahayakeun dina permukaan anu sering dirampa.

Médis jeung Dental Sterilization:

Dioda LED UVC diterapkeun dina sterilisasi alat médis pikeun mastikeun ngaleungitkeun patogén dina alat sareng permukaan. Aranjeunna manggihan pamakéan dina setélan dental pikeun sterilizing instrumen.

Prosés Curing:

UVA LED dioda ilahar dipaké dina prosés curing, kayaning drying of inks, elém, sarta coatings di industri kawas percetakan, otomotif, jeung manufaktur éléktronika.

Analisis Forensik:

UV LED dioda dipaké dina mikroskop fluoresensi pikeun dyes fluoresensi seru nu emit cahaya katempo nalika kakeunaan radiasi UV. Ieu penting pisan dina panalungtikan biologis sareng médis.

Lampu UV dianggo dina panyelidikan forensik pikeun ngadeteksi cairan awak, sidik, sareng bukti anu sanés. Dioda UV LED nyumbang kana portabilitas sareng presisi alat forensik.

Phototherapy dina Kedokteran:

Dioda LED UVA sareng UVB dianggo dina fototerapi médis pikeun ngubaran kaayaan kulit anu tangtu sapertos psoriasis sareng vitiligo. Paparan anu dikontrol kana sinar UV tiasa janten terapi dina kasus ieu.

Sistem Komunikasi:

UV LED dioda bisa dipaké dina sistem komunikasi optik, utamana pikeun komunikasi jarak pondok. Kontrol panjang gelombang anu tepat tina LED UV nguntungkeun dina pangiriman data.

Hortikultura jeung Tumuwuh Tutuwuhan:

UV LED dioda bisa diasupkeun kana tatanén lingkungan dikawasa pikeun optimizing tumuwuhna tutuwuhan. Paparan sinar UV tiasa mangaruhan faktor sapertos morfologi tutuwuhan sareng produksi métabolit sekundér.

Éléktronik Konsumén:

UV LED dioda kapanggih dina éléktronika konsumén tangtu, kayaning lampu kuku-curing ultraviolet jeung alat UV-sterilizing pikeun barang pribadi kawas smartphone.


salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
2207F Gedong Internasional Yingxin, No.66 Shihua West Road, Jida, Distrik Xiangzhou, Kota Zhuhai, Guangdong, Cina
Customer service
detect