loading

Tianhui- salah sahiji produsén chip LED UV ngarah sareng panyadia nyayogikeun jasa chip dipimpin ODM / OEM UV.

Warta
Pausahaan optoeléktronik global anu terkemuka nembé ngumumkeun téknologi LED UV anu inovatif anu ngajangjikeun pikeun ngarobihkeun aplikasi dina sababaraha industri. Téknologi anyar ieu henteu ngan ukur ningkatkeun efisiensi sareng stabilitas LED UV tapi ogé sacara signifikan manjangkeun umurna, nyayogikeun jalan pikeun solusi inovatif dina kasehatan, prosés industri, perlindungan lingkungan, sareng seueur deui.
Téknologi UVC inovatif ngarévolusikeun disinfeksi sareng perlindungan lingkungan, nawiskeun solusi anu épéktip pisan pikeun kontrol patogén sareng prakték sustainable.
Inovasi dina téknologi UVA mangrupikeun kamajuan anu luar biasa dina kasehatan sareng élmu material, ngenalkeun solusi canggih pikeun ningkatkeun hasil terapi sareng sipat material. Cahaya UVA, anu dikenal ku panjang gelombang anu langkung panjang sareng penetrasi anu langkung jero, dianggo dina rupa-rupa aplikasi anu nguntungkeun kaséhatan manusa sareng prosés industri.
Kamajuan panganyarna dina téknologi UVB ngajantenkeun gelombang dina séktor médis sareng pertanian, nyayogikeun solusi inovatif pikeun tantangan anu parantos lami. Lampu UVB, anu biasa dianggo pikeun sipat terapi na, ayeuna dimanfaatkeun pikeun ningkatkeun perawatan kaséhatan sareng ningkatkeun produktivitas pertanian.
Dina widang téknologi UV anu ngembang pesat, perusahaan kami nangtung di payuneun inovasi, khususna dina pamekaran chip LED UVA pikeun sistem curing sareng percetakan. Kalayan taun-taun panilitian khusus, téknologi canggih, sareng pamahaman anu jero ngeunaan kabutuhan industri, kami parantos nempatkeun diri salaku pamimpin dina séktor khusus ieu. Kaahlian kami dina téknologi UVA LED ningkatkeun sistem curing sareng percetakan, ngajantenkeun kami janten pilihan pikeun usaha anu hoyong tetep maju dina industri dinamis ieu.
LED UV, atanapi dioda pemancar sinar ultraviolét, mangrupikeun jinis LED anu ngaluarkeun sinar ultraviolét. Éta dianggo dina rupa-rupa aplikasi, kalebet disinfeksi, curing bahan, sareng dina sababaraha jinis cahaya. Ngawanohkeun lifespan of UV LEDs – artikel nu uncovers bebeneran ngeunaan sabaraha lila ieu diodes kuat bener lepas. Dipaké dina sauntuyan aplikasi, kaasup disinfection, curing bahan, sarta cahaya husus, UV LEDs mangrupakeun komponén konci dina sababaraha industri. Panggihan fakta ngeunaan umur panjang maranéhanana sarta manggihan mangpaat impressive tina alat serbaguna ieu.
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
2207F Gedong Internasional Yingxin, No.66 Shihua West Road, Jida, Distrik Xiangzhou, Kota Zhuhai, Guangdong, Cina
Customer service
detect