loading

Tianhui- salah sahiji produsén chip LED UV ngarah sareng panyadia nyayogikeun jasa chip dipimpin ODM / OEM UV.

Pusat Informo
Pausahaan optoeléktronik global anu terkemuka nembé ngumumkeun téknologi LED UV anu inovatif anu ngajangjikeun pikeun ngarobihkeun aplikasi dina sababaraha industri. Téknologi anyar ieu henteu ngan ukur ningkatkeun efisiensi sareng stabilitas LED UV tapi ogé sacara signifikan manjangkeun umurna, nyayogikeun jalan pikeun solusi inovatif dina kasehatan, prosés industri, perlindungan lingkungan, sareng seueur deui.
Téknologi UVC inovatif ngarévolusikeun disinfeksi sareng perlindungan lingkungan, nawiskeun solusi anu épéktip pisan pikeun kontrol patogén sareng prakték sustainable.
Inovasi dina téknologi UVA mangrupikeun kamajuan anu luar biasa dina kasehatan sareng élmu material, ngenalkeun solusi canggih pikeun ningkatkeun hasil terapi sareng sipat material. Cahaya UVA, anu dikenal ku panjang gelombang anu langkung panjang sareng penetrasi anu langkung jero, dianggo dina rupa-rupa aplikasi anu nguntungkeun kaséhatan manusa sareng prosés industri.
Kamajuan panganyarna dina téknologi UVB ngajantenkeun gelombang dina séktor médis sareng pertanian, nyayogikeun solusi inovatif pikeun tantangan anu parantos lami. Lampu UVB, anu biasa dianggo pikeun sipat terapi na, ayeuna dimanfaatkeun pikeun ningkatkeun perawatan kaséhatan sareng ningkatkeun produktivitas pertanian.
365nm LED mangrupakeun-inténsitas tinggi alat curing ultraviolét utamana dipaké dina diodes, disinfection médis, sarta deteksi biokimia. Éta maéhan serangga houseplant umum. Di sisi anu sanés, LED 395nm mangrupikeun sababaraha lampu UV anu pangsaéna pikeun maéhan kuman sareng baktéri. Ieu panjang gelombang paling umum dipaké pikeun curing résin dental.
Hiji-hijina sumber cahaya UV anu tiasa ngamimitian prosés curing UV opat puluh taun ka pengker nyaéta lampu busur dumasar-merkurius. Sanaos lampu Excimer sarta sumber gelombang mikro geus nimukeun, téhnologi nu teu robah. Sapertos dioda, dioda pemancar cahaya ultraviolét (LED) nyiptakeun simpang p-n nganggo pangotor tipe-p sareng n. Pamawa muatan diblokir ku zona deplesi wates simpang.
Kalayan kamajuan téknologi anu terus-terusan, UVA LED (gelombang panjang ultraviolet-emitting diodes) beuki dianggo dina sagala rupa widang. Salaku sumber cahaya anu efisien, hemat energi, sareng ramah lingkungan, UVA LED nunjukkeun kaunggulan unik dina industri sapertos curing industri, disinfeksi médis, tatanén, sareng ngawaskeun kaamanan.
Sakumaha urang terang, dioda pemancar sinar ultraviolét nyaéta semikonduktor anu ngaluarkeun cahaya dina panjang gelombang anu khusus nalika cahayana ngalangkunganana. LEDs katelah alat solid-state. Kaseueuran perusahaan ngahasilkeun chip LED dumasar UV pikeun prosés industri, alat médis , alat sterilisasi sareng disinféktan, alat verifikasi dokumén, sareng seueur deui. Éta sabab substrat sareng bahan aktifna. Ngajadikeun LEDs transparan, sadia dina ongkos handap, nyaluyukeun tegangan, sarta ngurangan daya kaluarannana lampu pikeun pamakéan optimum.
Modul LED UV parantos aya di pasar mangtaun-taun sareng dianggo ku usaha pikeun ngubaran, sterilisasi, sareng disinfeksi. Sumber radiasi ieu tiasa UV-A, UV-B, atanapi UV-C. modul radiasi ultraviolét béda ngalakukeun béda
Dina widang téknologi UV anu ngembang pesat, perusahaan kami nangtung di payuneun inovasi, khususna dina pamekaran chip LED UVA pikeun sistem curing sareng percetakan. Kalayan taun-taun panilitian khusus, téknologi canggih, sareng pamahaman anu jero ngeunaan kabutuhan industri, kami parantos nempatkeun diri salaku pamimpin dina séktor khusus ieu. Kaahlian kami dina téknologi UVA LED ningkatkeun sistem curing sareng percetakan, ngajantenkeun kami janten pilihan pikeun usaha anu hoyong tetep maju dina industri dinamis ieu.
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
2207F Gedong Internasional Yingxin, No.66 Shihua West Road, Jida, Distrik Xiangzhou, Kota Zhuhai, Guangdong, Cina
Customer service
detect