loading

Tianhui- salah sahiji produsén chip LED UV ngarah sareng panyadia nyayogikeun jasa chip dipimpin ODM / OEM UV.

FAQS
1
Aplikasi UVA LED sareng Jasa Komprehensif Perusahaan Kami

Kalayan kamajuan téknologi anu terus-terusan, UVA LED (gelombang panjang ultraviolet-emitting diodes) beuki dianggo dina sagala rupa widang. Salaku sumber cahaya anu efisien, hemat energi, sareng ramah lingkungan, UVA LED nunjukkeun kaunggulan unik dina industri sapertos curing industri, disinfeksi médis, tatanén, sareng ngawaskeun kaamanan. 

2
Kumaha upami garansi pikeun produk cacad?

Panarimaan bakal dilaksanakeun dumasar kana spésifikasi produk, conto atanapi standar pamariksaan anu dikonfirmasi ku dua pihak, Demander kedah nampi produk dina 5 dinten saatos nampi barang. Upami produk lulus katampi, Demander kedah ngaluarkeun sertipikat katampi ka supplier. Upami produk henteu katampa dina wates waktos atanapi henteu aya bantahan tinulis anu diangkat, Demander bakal dianggap parantos lulus katampi.  

3
Dimana fatory anjeun?

Pabrik kami aya di No. 172, Tiegang Reservoir Road, Xixiang street, Bao'an District, Shenzhen City, Guangdong Province . Cia  

4
Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?

Kami pabrik, sangkan bisa nyadiakeun produk kualitas luhur kalawan harga nu lumrah.  

5
Anjeun naha ngalakukeun ODM, OEM?

ODM. Tianhui ngagaduhan R anu bakat & D tim insinyur sangkan sagalana jalan dina cara efisien dina waragad lumrah tur mantuan sémah dina ngarengsekeun sagala rupa masalah UV LED.

6
Dupi abdi tiasa meunang sababaraha sampel saméméh nempatkeun urutan bulk?

Sumuhun, urang tiasa nawiskeun sampel, dina 7 poé.

7
Kumaha urang bisa ngaharepkeun pikeun meunangkeun sampel?

Sampel waktos ngahasilkeun nyaéta 3-7 dinten sareng biasana peryogi sakitar 7 dinten dugi ka anjeun ku DHL, UPS, EMS, FedEx.

8
Naon?

Sacara umum, MOQ nyaeta 3-5 cartons per item.

9
Naon istilah Perdagangan anjeun?

EXW FOB (Shanghai, Guangzhou, Shenzhen), CNF, CIF ogé Ok.

10
What is your Payment term?

T / T (30 Deposit) & 70% Sateuacan loading nganteurkeun), PayPal, jsb.

salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
2207F Gedong Internasional Yingxin, No.66 Shihua West Road, Jida, Distrik Xiangzhou, Kota Zhuhai, Guangdong, Cina
Customer service
detect