loading

Tianhui- salah sahiji produsén chip LED UV ngarah sareng panyadia nyayogikeun jasa chip dipimpin ODM / OEM UV.

Blog

Bagikeun pangaweruh relevan ngeunaan UV LED!

365nm LED mangrupakeun-inténsitas tinggi alat curing ultraviolét utamana dipaké dina diodes, disinfection médis, sarta deteksi biokimia. Éta maéhan serangga houseplant umum. Di sisi anu sanés, LED 395nm mangrupikeun sababaraha lampu UV anu pangsaéna pikeun maéhan kuman sareng baktéri. Ieu panjang gelombang paling umum dipaké pikeun curing résin dental.
Hiji-hijina sumber cahaya UV anu tiasa ngamimitian prosés curing UV opat puluh taun ka pengker nyaéta lampu busur dumasar-merkurius. Sanaos lampu Excimer sarta sumber gelombang mikro geus nimukeun, téhnologi nu teu robah. Sapertos dioda, dioda pemancar cahaya ultraviolét (LED) nyiptakeun simpang p-n nganggo pangotor tipe-p sareng n. Pamawa muatan diblokir ku zona deplesi wates simpang.
Sakumaha urang terang, dioda pemancar sinar ultraviolét nyaéta semikonduktor anu ngaluarkeun cahaya dina panjang gelombang anu khusus nalika cahayana ngalangkunganana. LEDs katelah alat solid-state. Kaseueuran perusahaan ngahasilkeun chip LED dumasar UV pikeun prosés industri, alat médis , alat sterilisasi sareng disinféktan, alat verifikasi dokumén, sareng seueur deui. Éta sabab substrat sareng bahan aktifna. Ngajadikeun LEDs transparan, sadia dina ongkos handap, nyaluyukeun tegangan, sarta ngurangan daya kaluarannana lampu pikeun pamakéan optimum.
Modul LED UV parantos aya di pasar mangtaun-taun sareng dianggo ku usaha pikeun ngubaran, sterilisasi, sareng disinfeksi. Sumber radiasi ieu tiasa UV-A, UV-B, atanapi UV-C. modul radiasi ultraviolét béda ngalakukeun béda
Kabutuhan disinfeksi nganggo téknologi dumasar-cahaya parantos ningkat sacara signifikan sareng 320nm ultraviolet light-emitting diodes (LEDs) parantos muncul salaku alat anu kuat. LED miniatur anu kuat ieu nawiskeun solusi anu serbaguna pikeun disinfeksi, curing, sareng nahan jangji pikeun terobosan anu bakal datang. Janten, nyiapkeun cahayana nalika urang nuju perjalanan pikeun ngartos LED 320nm, ngajalajah sipat, aplikasi, kauntungan, sareng pertimbangan kaamanan.
Cahya panonpoé tetep sumber paling umum pikeun ngahontal tan, tapi sinar ultraviolét (UV) na datangna kalawan resiko alamiah. Janten aya solusi anu teu aya résiko pikeun ieu? Leres, sareng jawabanna nyaéta Lampu LED UV. Anuh’s teu runtah kadua teras teuleum kana elmu balik lampu UV jeung tanning, ngajalajah métode tanning tradisional, sarta ngenalkeun Tianhui UV LED, a supplier ngarah tina solusi UV LED, salaku alternatif poténsial.
Cahaya, dina sagala bentukna, maénkeun peran anu penting di dunya urang. Nalika cahaya katingali nyaangan sakuliling urang, dunya sinar ultraviolét (UV) anu katingalina teu katingali gaduh poténsi anu ageung pikeun sagala rupa industri. SMD UV LEDs, kamajuan panganyarna dina téhnologi light-emitting diode (LED), merevolutionizing kumaha urang ngagunakeun lampu UV. Anuh’s ngajajah SMD UV LEDs dina sakabéh kamulyaan maranéhanana sarta teuleum kana workings jero maranéhna, aplikasi rupa-rupa, jeung kemungkinan seru aranjeunna hadir.
Téhnik disinfeksi parantos mekar salamina, ayeuna pesaing anu kuat parantos muncul: 265nm dioda pemancar cahaya ultraviolét. Kaajaiban téknologi leutik ieu nawiskeun solusi anu kuat sareng serbaguna pikeun ngaleungitkeun mikroorganisme ngabahayakeun, nyiptakeun lingkungan anu langkung bersih sareng aman. Janten, hayu urang naek sareng ngajalajah dunya LED 265nm, pasipatanana, kaunggulan, aplikasi, sareng pertimbangan kaamanan. Urang ogé bakal husus difokuskeun kaahlian jeung kurban tina Tianhui UV LED, produsén ngarah dina widang ieu.
Aya seueur diskusi diantara para ilmuwan sareng masarakat umum ngeunaan radiasi ultraviolet B (UVB), khususna di daérah 340-350 nm. Aya kahariwang ngeunaan kasalametan sareng épék kaséhatan anu mungkin tina dioda pemancar cahaya ultraviolét B (LED) sanaos dianggo sacara lega di daérah kalebet perawatan médis, purifikasi cai, sareng pamekaran tatanén. Pikeun netelakeun kabingungan sareng ngajelaskeun bahaya sareng kauntungan tina ngagunakeun 340 nm LED -350nm LED (UVB), artikel ieu bakal nyadiakeun kasimpulan teleb dirojong ku data ilmiah sarta usaha pikeun debunk sababaraha misconceptions ngeunaan kaamanan maranéhanana.
euweuh data
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
2207F Gedong Internasional Yingxin, No.66 Shihua West Road, Jida, Distrik Xiangzhou, Kota Zhuhai, Guangdong, Cina
Customer service
detect