loading

Tianhui- salah sahiji produsén chip LED UV ngarah sareng panyadia nyayogikeun jasa chip dipimpin ODM / OEM UV.

Ngeunaan urangi

SINCE 2002
Tanggal TIANHUI 

Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. Diadegkeun dina taun 2002. Ieu mangrupikeun perusahaan berorientasi produksi sareng téknologi tinggi terpadu panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng solusi anu nyayogikeun LED UV, anu khusus dina ngalaksanakeun bungkusan LED UV sareng nyayogikeun solusi UV LED produk réngsé pikeun sagala rupa aplikasi LED UV. 


Tianhui listrik geus kalibet dina UV LED pakét kalawan runtuyan produksi pinuh sarta kualitas stabil sarta reliabilitas ogé harga kalapa. Produkna kalebet UVA, UVB, UVC tina panjang gelombang pondok dugi ka panjang gelombang panjang sareng spésifikasi LED UV lengkep tina kakuatan leutik dugi ka kakuatan tinggi. 

20+
Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. Diadegkeun di 2002
50+
Kami geus dilayanan konsumén di leuwih ti 50 nagara
Urang ngagaduhan RD profésional sareng tim produksi.
throughput efisien, 500000+ manik lampu UVC per poé
euweuh data
Fokus dina UV LED
R&D sareng Produksih
Aya produk UV LED full-seri anu diimpor tina bungkusan asli sareng bungkusan domestik sorangan, panjang gelombangna nutupan 240nm, 255nm, 265nm, 275nm, 310nm, 340nm, 365nm, 375nm, 385nm, 395nm, 405nm, 415nm. Aya sababaraha jinis bungkusan UV LED kalebet kakuatan leutik SMD, DIP, jinis Lambert kakuatan tinggi, jinis SMD sareng saterasna.

Ieu salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina anu boga kaunggulan kualitas, kaunggulan harga na runtuyan produk lengkep. LED UV maranéhanana loba dipaké pikeun deteksi duit / cacah duit, anti counterfeiting, mariksa bocor, médis biokimia, sterilization, purifikasi hawa, UV curing jsb Rupa-rupa industri.
Karyak produksie
Produk kalebet UVA, UVB, UVC tina panjang gelombang pondok dugi ka panjang gelombang panjang sareng spésifikasi LED UV lengkep tina kakuatan leutik dugi ka kakuatan tinggi.
euweuh data

Mary ditangtukeun pikeun mingpin sakabeh tim nyadiakeun UV solusi terpadu pikeun konsumén jeung kabutuhan global. Kami daék ngabagikeun inpormasi industri UV pangénggalna sareng para nasabah, ngabantosan aranjeunna ngabéréskeun sagala rupa masalah téknis dina aplikasi, sareng damel sareng para nasabah pikeun ngahontal kasuksésan.
- Maryam
Pendiri
CEO Zhuhai Tianhui Electronics Co., Ltd. boga 20 taun pangalaman manajemén perusahaan swasta sarta ampir 20 taun pangalaman industri UV.

Manehna boga wawasan arah ngembangkeun industri UV, nyaeta pinter dina wangunan tim na téh alus dina ngahijikeun ranté suplai relationships.She mangrupa OEM, jasa ODM sarta panyadia solusi sakabéh UVLED pikeun sagala rupa modul disinfection hawa jeung cai.

Dina taun 2008, éta janten agén Greater China of Seoul semikonduktor UV LED. Geus kalibet dina jualan UVLED di pasar Greater Cina. Salila prosés ieu, Manéhna geus akumulasi pangalaman industri euyeub tur diajar ngeunaan loba aplikasi produk jeung titik nyeri di pasar.

Dina taun 2015, Mary sadar pentingna ningkatkeun sistem produk sareng sadar titik balik kadua dina prosés panalungtikan sareng pamekaran. Manéhna muka kantor cabang jeung pabrik di kota Shenzhen. Kalayan paningkatan téknologi chip UV sareng kakuatan optik, aplikasi sareng pamekaran pita UVA, UVB sareng UVC di sababaraha industri dilaksanakeun.

 Taun 2019, nalika global COVID-19 nyebar, perusahaan langsung ngatur tim téknis pikeun ngalaksanakeun desain modular pikeun sterilisasi hawa sareng cai nganggo UVC LED. Sanggeus tilu taun présipitasi kontinyu, pausahaan dimekarkeun modul disinfection UVC, sarta geus ngembangkeun ratusan produk aplikasi, nu cocog pikeun conditioners hawa, kulkas, purifiers hawa, angkutan umum, mesin cai statik, cai ngalir, alat-alat panyimpen cai jeung aplikasi sejenna. skenario, sarta geus diala puluhan patén-patén.
Visi Mariya
Pikeun Ngamajukeun Produk Percetakan Hemat Énergi sareng Ngurangan Émisi Made In China Ka Dunya Sareng Balikkeun Bumi Ka Héjo.
Tim profésal
Pikeun proyék-proyék ageung anu ditangtukeun, urang Tianhui gaduh profésional R&D tim pikeun ngalayanan konsumén éfisién ku ongkos lumrah.
euweuh data
Fabrik produksin
Wawuh jeung rupa-rupa aplikasi UV LED, urang wawuh jeung UV LED sterilization, curing UV jeung widang aplikasi deteksi médis UV jeung saterusna.
euweuh data
Sertifikasi
Tianhui Electronic geus kalibet dina UV LED pakét kalawan runtuyan produksi pinuh sarta kualitas stabil sarta reliabilitas ogé harga kalapa.
euweuh data
ABOUT US
Ngalayanan Palanggan Sakuliah Dunya
Tianhui Electronic geus kalibet dina UV LED pakét kalawan runtuyan produksi pinuh sarta kualitas stabil sarta reliabilitas ogé harga kalapa.

Sapanjang 20 taun katukang, kami parantos ngalayanan para nasabah di langkung ti 50 nagara.
Urang bakal cutatan dina 1-3 poé, nganteurkeun sampel dina 3-7 poé, sarta ngatur kiriman sarta pangiriman dina 20-30 poé pikeun barang badag.
Urang
Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
salah sahiji suppliers UV LED paling profésional di Cina
Sadérék bisa mendaka  Urang dieu
2207F Gedong Internasional Yingxin, No.66 Shihua West Road, Jida, Distrik Xiangzhou, Kota Zhuhai, Guangdong, Cina
Customer service
detect