loading

Tianhui- salah sawijining produsen lan pemasok chip LED UV sing misuwur nyedhiyakake layanan chip LED ODM / OEM.

UV LED System

Tianhui nyedhiyakake sawetara UV LED sistem curing kanggo macem-macem syarat beda.

UV LED curing iku teknologi anyar saiki sing ngganti Cairan menyang ngalangi nggunakake energi UV. Nalika energi diserap, reaksi polimerisasi dumadi sing ngganti materi UV dadi padhet. Proses iki kedadeyan kanthi cepet, dadi alternatif sing nyenengake kanggo metode pangatusan tradisional   


Sistem curing UV LED saiki kanggo macem-macem aplikasi kalebu printing, printing 3D, lapisan, lan adhesives amarga nilai internal saka solusi LED. 

Ora ana data
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Sampeyan bisa nemokake  kita kene
2207F Yingxin International Building, No.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
Customer service
detect