loading
ODM/OEM Modul Disinfeksi Udara lan Banyu, Solusi UV LED (UVA.UVB.UVC.UVV).


Ora ana data

Dioda UV & Produk modul

Nyedhiyakake manik lampu LED UV, modul LED UV, lan solusi UV LED ODM (UVC, UVB, UVA 240 ~ 430nm produk UV LED lengkap).
Ora ana data
Dioda UV / Modul Aplikasi sing akeh
UV LED Diode lan Modul UV sing digunakake digunakake ing: wutah tanduran, udhara lan banyu disinfeksi, mriksa palsu, deteksi dhuwit / pancacahan dhuwit, anti-pemalsuan, mriksa bocor, medical biokimia, sterilization, pemurnian online, ngruwat UV etc. macem-macem industri.
Ora ana data
Babagan LED Tianhui

China Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. didegaké ing 2002. Tianhui listrik wis melu paket UV LED karo seri produksi lengkap lan kualitas stabil lan linuwih uga prices competitive. Produk kasebut kalebu UVA, UVB, UVC saka dawa gelombang cendhak nganti dawa gelombang dawa lan spesifikasi LED UV lengkap saka daya cilik nganti daya dhuwur 


Dawane gelombang kalebu 240nm, 255nm, 265nm, 275nm, 310nm, 340nm, 365nm, 375nm, 385nm, 395nm, 405nm, 415nm, 425nm. Ana macem-macem jinis paket UV LED kalebu SMD daya cilik, DIP, jinis Lambert daya dhuwur, jinis SMD lan liya-liyane.
Madeg Wiwit 2002
Kita duwe tim profesional
Didol menyang 50 negara ing saindenging jagad
Kapasitas Pabrik Saben dina
Ora ana data
Sertifikat produk
Kabeh Produk Tianhui Lulus Standar Internasional 
Ora ana data
Pabrik & Pameran
Tianhui Electronic wis melu paket UV LED karo seri produksi lengkap lan kualitas stabil lan linuwih uga prices competitive.
Ora ana data
Solusi terintegrasi UV khusus
Ngobrol Online Utawa Tulis Panjaluk Sampeyan
Customer service
detect