loading

Tianhui- salah sawijining produsen lan pemasok chip LED UV sing misuwur nyedhiyakake layanan chip LED ODM / OEM.

Dioda LED UV

UV LED dioda yaiku piranti cahya semikonduktor sing bisa ngetokake sinar ultraviolet. Dheweke ditondoi kanthi efisiensi energi sing dhuwur, umur dawa, lan konsumsi energi sing sithik. Adhedhasar jinis materi sing beda-beda, dioda LED UV bisa dikategorikake dadi dioda LED UVA, UVB  Dioda LED lan UVC  dioda LED  Miturut dawa gelombang ultraviolet, UVA LED diode ngandhut 320nm-420nm LED, UVB LED diode ngandhut 280nm-320nm LED, lan UVC LED diode ngandhut 200NM LED-280NM LED. Aplikasi dioda UV LED kanthi dawa gelombang beda uga beda.


Minangka pengalaman Produsen dioda UV LED , Tianhui kang dioda sinar UV produk duwe kaluwihan sing signifikan. Kaping pisanan, kita nggunakake proses manufaktur canggih kanggo njamin produk kanthi stabilitas lan kinerja sing konsisten, nampilake akurasi dawa gelombang lan kualitas sinar sing unggul. Kapindho, produk dioda UV nduweni daya output cahya sing luwih dhuwur lan generasi panas sing luwih murah, sing nyebabake umur sing luwih dawa lan nyuda biaya pangopènan dibandhingake pesaing. Dioda LED UV kita nemokake aplikasi ekstensif ing UV Led printing curing , sterilisasi banyu , disinfeksi medis, lan iluminasi mikroskop. Ing industri, dioda ultraviolet digunakake ing industri percetakan, manufaktur elektronik, lan proses curing material. Kajaba iku, aplikasi ing bioteknologi lan diagnostik medis entuk perhatian sing signifikan. Produk dioda UV LED perusahaan kita wis nampa pujian saka para pelanggan amarga kinerja sing apik lan macem-macem aplikasi. Kita bakal terus nggawe inovasi kanggo nyedhiyakake pelanggan sing bisa dipercaya dioda sinar UV solusi.

Ora ana data
TENTANG UV LED Diode
Apa Dioda LED UV?
Dioda LED UV, uga dikenal minangka dioda pemancar sinar ultraviolet, minangka piranti semikonduktor sing mancarake sinar ultraviolet (UV) nalika ana arus listrik sing liwat. LED (Light-Emitting Diodes) minangka piranti semikonduktor sing ngetokake cahya nalika elektron gabung maneh karo bolongan ing piranti kasebut, ngeculake energi ing wangun foton. LED UV khusus mancarake sinar ultraviolet, sing ora katon ing mripat manungsa nanging ana ing jarak gelombang spektrum elektromagnetik sing luwih cendhek.
Ana macem-macem kategori cahya UV adhedhasar dawane gelombang:
UVA LED  dioda (Ultraviolet A): Sinar UV gelombang dawa kanthi dawane gelombang antara 320nm lan 420 nm.
UVB  LED  dioda (Ultraviolet B): Sedheng-gelombang UV cahya karo dawa gelombang antarane 280 nm lan 320 nm.
UVC  LED  dioda (Ultraviolet C): Sinar UV gelombang cendhak kanthi dawane gelombang antara 200nm lan 280nm.

Produsen dioda UV LED

UV LED Panjang Gelombang

VUA LED: 320nm LED-420 nm mimpin

VUB LED: 280nm LED-320 nm mimpin

LED UVC: led 200nm-280nm


Tianhui

 layanan OEM/ODM

LED emitting diode
sterilisasi dioda led uvc
Pemurnian Udara dioda UVC LED
Aplikasi UV LED Diode

Dioda UV LED nemokake macem-macem aplikasi ing sawetara industri amarga efisiensi energi, ukuran kompak, lan kontrol dawa gelombang sing tepat. Ing ngisor iki sawetara aplikasi penting saka dioda LED UV:

Banyu lan Air Purifikasi:

Dioda LED UVC digunakake ing sistem perawatan banyu kanggo disinfect banyu kanthi mateni mikroorganisme kaya bakteri lan virus. Dheweke uga digunakake ing pembersih udara kanggo ngilangi patogen udhara.

Sterilisasi lumahing:

Dioda LED UVC digunakake kanggo disinfeksi permukaan ing macem-macem setelan, kalebu rumah sakit, laboratorium, lan papan umum. Dheweke mbantu nyuda panyebaran bakteri lan virus sing mbebayani ing permukaan sing asring disentuh.

Sterilisasi Medis lan Gigi:

Dioda LED UVC ditrapake ing sterilisasi peralatan medis kanggo mesthekake eliminasi patogen ing piranti lan permukaan. Padha digunakake ing setelan dental kanggo sterilizing instruments.

Proses Curing:

UVA LED diode umume digunakake ing pangolahan ngruwat, kayata pangatusan tinta, adhesives, lan kemul ing industri kayata printing, otomotif, lan manufaktur elektronik.

Analisis Forensik:

Dioda LED UV digunakake ing mikroskop fluoresensi kanggo pewarna fluoresensi sing nyenengake sing ngetokake cahya sing katon nalika kena sinar UV. Iki penting banget ing riset biologi lan medis.

Sinar UV digunakake ing penyelidikan forensik kanggo ndeteksi cairan awak, sidik jari, lan bukti liyane. Dioda LED UV nyumbang kanggo portabilitas lan presisi alat forensik.

Fototerapi ing Kedokteran:

UVA lan UVB LED diode digunakake ing phototherapy medical kanggo nambani kondisi kulit tartamtu kaya psoriasis lan vitiligo. Paparan sinar UV sing dikontrol bisa dadi terapi ing kasus kasebut.

Sistem Komunikasi:

Dioda UV LED bisa digunakake ing sistem komunikasi optik, utamane kanggo komunikasi jarak cendhak. Kontrol dawa gelombang sing tepat saka LED UV mupangati kanggo transmisi data.

Hortikultura lan Wutah Tanduran:

UV LED diode bisa digabung menyang tetanèn lingkungan kontrol kanggo ngoptimalake wutah tanduran. Paparan sinar UV bisa mengaruhi faktor kayata morfologi tanduran lan produksi metabolit sekunder.

Elektronika Konsumen:

Dioda LED UV ditemokake ing elektronik konsumen tartamtu, kayata lampu kuku sing ngobati ultraviolet lan piranti sterilisasi UV kanggo barang pribadi kaya smartphone.


salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Sampeyan bisa nemokake  kita kene
2207F Yingxin International Building, No.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
Customer service
detect