loading

Tianhui- salah sawijining produsen lan pemasok chip LED UV sing misuwur nyedhiyakake layanan chip LED ODM / OEM.

Info Center
Perusahaan optoelektronik global sing misuwur bubar ngumumake teknologi LED UV sing inovatif sing janji bakal ngowahi revolusi aplikasi ing pirang-pirang industri. Teknologi anyar iki ora mung nambah efisiensi lan stabilitas LED UV, nanging uga nambah umur, menehi dalan kanggo solusi inovatif babagan perawatan kesehatan, proses industri, perlindungan lingkungan, lan liya-liyane.
Teknologi UVC sing inovatif nggawe revolusi disinfeksi lan perlindungan lingkungan, nawakake solusi sing efektif banget kanggo kontrol patogen lan praktik sing lestari.
Innovations in UVA technology are spearheading remarkable progress in both healthcare and material science, introducing advanced solutions to improve therapeutic outcomes and material properties. UVA light, known for its longer wavelength and deeper penetration, is being utilized in diverse applications that benefit human health and industrial processes.
Kemajuan anyar ing teknologi UVB nggawe gelombang ing sektor medis lan pertanian, nyedhiyakake solusi inovatif kanggo tantangan sing wis suwe. Lampu UVB, sing umum digunakake kanggo sifat terapeutik, saiki digunakake kanggo ningkatake perawatan kesehatan lan ningkatake produktivitas pertanian.
365nm LED minangka piranti curing ultraviolet intensitas dhuwur utamane digunakake ing dioda, disinfeksi medis, lan deteksi biokimia. Iku mateni serangga houseplant umum. Ing sisih liya, LED 395nm minangka sawetara lampu UV sing paling apik kanggo mateni kuman lan bakteri. Iki minangka dawa gelombang sing paling umum digunakake kanggo ngobati resin dental.
Sumber cahya UV siji-sijine sing bisa miwiti proses perawatan UV patang puluh taun kepungkur yaiku lampu busur adhedhasar merkuri. Sanadyan Lampu Excimer lan sumber gelombang mikro wis nemokke, teknologi wis ora diganti. Kaya dioda, dioda pemancar sinar ultraviolet (LED) nggawe persimpangan p-n nggunakake impurities tipe p lan n. Operator biaya diblokir dening zona penipisan wates persimpangan.
Kanthi kemajuan teknologi sing terus-terusan, LED UVA (dioda pemancar sinar ultraviolet gelombang dawa) saya akeh digunakake ing macem-macem lapangan. Minangka sumber cahya sing efisien, hemat energi, lan ramah lingkungan, LED UVA nuduhake kaluwihan unik ing industri kayata perawatan industri, disinfeksi medis, pertanian, lan pemantauan keamanan.
Kaya sing wis dingerteni, dioda pemancar sinar ultraviolet yaiku semikonduktor sing ngetokake cahya kanthi dawa gelombang tartamtu nalika cahya kasebut liwat. LED dikenal minangka piranti solid-state. Umume perusahaan nggawe chip LED adhedhasar UV kanggo proses industri, piranti medis , piranti sterilisasi lan disinfektan, piranti verifikasi dokumen, lan liya-liyane. Iki amarga substrate lan bahan aktif. Iki ndadekake LED transparan, kasedhiya kanthi biaya sing luwih murah, nyetel voltase, lan nyuda daya output cahya kanggo panggunaan sing paling optimal.
Modul LED UV wis pirang-pirang taun ing pasar lan digunakake dening bisnis kanggo ngobati, sterilisasi, lan disinfeksi. Sumber radiasi kasebut bisa UV-A, UV-B, utawa UV-C. Modul radiasi ultraviolet sing beda-beda nindakake kanthi beda
Ing bidang teknologi UV sing berkembang kanthi cepet, perusahaan kita dadi paling ngarep ing inovasi, utamane ing pangembangan chip LED UVA kanggo ngobati lan sistem percetakan. Kanthi riset darmabakti pirang-pirang taun, teknologi canggih, lan pemahaman sing jero babagan kabutuhan industri, kita wis dadi pimpinan ing sektor khusus iki. Keahlian kita ing teknologi LED UVA nambah sistem curing lan printing, nggawe kita dadi pilihan kanggo bisnis sing pengin tetep maju ing industri dinamis iki.
LED UV, utawa dioda pemancar sinar ultraviolet, minangka jinis LED sing ngetokake sinar ultraviolet. Iki digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu disinfeksi, ngobati bahan, lan ing jinis cahya tartamtu. Ngenalke umur LED UV – artikel sing uncovers bebener bab suwene iki dioda kuat tenan tahan. Digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu disinfeksi, perawatan materi, lan cahya khusus, LED UV minangka komponen utama ing pirang-pirang industri. Temokake kanyatan babagan umur dawa lan temokake mupangat saka piranti serbaguna kasebut.
Ora ana data
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Sampeyan bisa nemokake  kita kene
2207F Yingxin International Building, No.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
Customer service
detect