loading

Tianhui- salah sawijining produsen lan pemasok chip LED UV sing misuwur nyedhiyakake layanan chip LED ODM / OEM.

FAQS
1
Aplikasi saka UVA LED lan Layanan Komprehensif Perusahaan Kita

Kanthi kemajuan teknologi sing terus-terusan, LED UVA (dioda pemancar sinar ultraviolet gelombang dawa) saya akeh digunakake ing macem-macem lapangan. Minangka sumber cahya sing efisien, hemat energi, lan ramah lingkungan, LED UVA nuduhake kaluwihan unik ing industri kayata perawatan industri, disinfeksi medis, pertanian, lan pemantauan keamanan. 

2
Kepiye babagan garansi kanggo produk sing rusak?

Penerimaan bakal ditindakake miturut spesifikasi produk, conto utawa standar inspeksi sing dikonfirmasi dening pihak loro, Demander bakal nampa produk kasebut sajrone 5 dina sawise nampa barang kasebut. Yen produk lulus acceptance, Demander bakal ngetokake certificate acceptance kanggo supplier. Yen produk ora ditampa ing watesan wektu utawa ora ana bantahan ditulis, Demander bakal dianggep wis lulus acceptance.  

3
Where is your fatory ?

Pabrik kita dumunung ing No. 172, Tiegang Reservoir Road, Xixiang street, Bao'an District, Shenzhen City, Guangdong Province . China  

4
Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrik?

Kita pabrik, supaya kita bisa nyedhiyani produk kualitas dhuwur ing rega cukup.  

5
Can you do ODM,OEM ?

ODM.OEM are warmly welcome. Tianhui has a talented R & D tim insinyur supaya kabeh bisa digunakake kanthi efisien kanthi biaya sing cukup lan mbantu para tamu ngrampungake macem-macem masalah LED UV.

6
Apa aku bisa njaluk sawetara conto sadurunge nggawe pesenan akeh?

Ya, kita bisa kurban sampel, ing 7 dina.

7
Kepiye carane bisa entuk sampel?

Sampel prodhuksi wektu 3-7 dina lan biasane njupuk bab 7 dina teka sampeyan ana dening DHL, UPS, EMS, FedEx.

8
What is your MOQ?

Umumé, MOQ 3-5 karton saben item.

9
What is your Trade term?

EXW FOB (Shanghai, Guangzhou, Shenzhen), CNF, CIF uga Ok.

10
What is your Payment term?

T/T (30% Deposit & 70% Sadurunge loading ngirim), PayPal, etc.

salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Sampeyan bisa nemokake  kita kene
2207F Yingxin International Building, No.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
Customer service
detect