loading

Tianhui- salah sawijining produsen lan pemasok chip LED UV sing misuwur nyedhiyakake layanan chip LED ODM / OEM.

Contact with us

my@thuvled.com
Tel
+86-0756-6986060
+8613018495990
+86 13018495990
Fax
+86-760-86743190
Ora ana data
This is title
Hubungi kita
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Sampeyan bisa nemokake  kita kene
2207F Yingxin International Building, No.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
Customer service
detect