loading

Tianhui- salah sawijining produsen lan pemasok chip LED UV sing misuwur nyedhiyakake layanan chip LED ODM / OEM.

Application
Printing Curing System      

Sistem curing printing minangka teknologi percetakan canggih sing nggunakake UV LED (Ultraviolet Light Emitting Diode) minangka sumber cahya kanggo nguatake tinta UV. Dibandhingake karo sistem printing UV tradisional, sistem printing UV LED duwe luwih kaluwihan lan potensial aplikasi.

Sistem printing UV LED duwe sawetara aplikasi sing luwih akeh. Amarga karakteristik sumber cahya UV LED, sistem printing UV LED bisa dicithak ing bahan liyane, kalebu kertas, plastik, kaca, logam, lsp. Bisa entuk efek printing kanthi resolusi dhuwur, kanthi cepet ngobati lan penguapan pelarut sing kurang, lan cocok kanggo macem-macem kabutuhan percetakan, kayata label, kemasan, pariwara, lsp.

Sterilisasi banyu

Sumber lan modul lampu manik UVC LED minangka teknologi disinfeksi ultraviolet canggih sing nggunakake UVC LED (Ultraviolet C Light Emitting Diode) minangka sumber cahya, digabungake karo desain manik lan modul, kanggo mateni bakteri, virus, lan mikroorganisme liyane. Dibandhingake karo cara disinfeksi ultraviolet tradisional, sumber lan modul lampu manik UVC LED duwe kaluwihan lan potensial aplikasi.

Amarga karakteristik LED UVC, sumber lan modul lampu manik UVC LED bisa disinfeksi ing macem-macem skenario, kalebu omah, medis, katering, transportasi, lsp. Bisa mateni bakteri, virus, lan mikroorganisme liyane, njamin kesehatan lan safety manungsa. Kangge, sumber lan modul lampu manik UVC LED uga bisa digunakake ing lapangan kayata perawatan banyu lan pemurnian udara, nyedhiyakake lingkungan sing luwih resik lan luwih aman.

Sterilisasi Udara

Sumber lan modul lampu sterilisasi udara UVC LED minangka teknologi canggih sing ditrapake kanggo disinfeksi udara. Iki nggunakake UVC LED minangka sumber cahya kanggo nggayuh tujuan disinfeksi lan sterilisasi udhara kanthi iradiasi bakteri, virus, lan mikroorganisme liyane ing udara. Dibandhingake karo teknologi disinfeksi ultraviolet tradisional, sumber lan modul lampu sterilisasi udara UVC LED duwe akeh kaluwihan.  Sumber lan modul lampu sterilisasi udara UVC LED minangka teknologi disinfeksi udara sing efisien, ramah lingkungan, lan cerdas kanthi prospek aplikasi sing wiyar, sing bakal nyedhiyakake lingkungan udara sing luwih sehat lan higienis.

Panggunaan medis

UV LED bisa digunakake kanggo sterilization perawatan lan uga digunakake digunakake ing lapangan medical. Sing paling umum digunakake yaiku LED UV 310nm lan 340nm.

LED UV 310nm lan 340nm duweni potensi sing wiyar ing aplikasi medis. Loro gelombang LED UV iki bisa digunakake ing peralatan medis, instrumen terapeutik, lan piranti medis. LED UV 310nm lan 340nm bisa digunakake ing instrumen analisis getih. LED UV 310nm lan 340nm uga bisa digunakake kanggo nambani penyakit kulit liyane, kayata kukul, kutil, lan folikulitis. LED UV 310nm lan 340nm bisa digunakake kanggo disinfeksi piranti medis, kalebu instrumen bedah, bahan medis, lan implan. LED UV 310nm lan 340nm bisa digunakake kanggo disinfeksi ing lingkungan steril lan liya-liyane 

deteksi LED UV

Teknologi LED UV lan IR bisa digunakake kanggo fungsi deteksi, Deteksi Led UV mbantu akeh industri.

UV LED (ultraviolet LED) detektor dhuwit kertas lan infrared LED pancacahan detektor peralatan teknologi majeng digunakake ing industri financial. Dheweke nggunakake teknologi LED ultraviolet lan inframerah kanggo nyedhiyakake deteksi lan ngitung dhuwit sing cepet, akurat, lan dipercaya.  Dheweke bisa nemtokake keaslian lan denominasi dhuwit kertas liwat teknologi LED ultraviolet lan inframerah, lan njamin keamanan lan akurasi saben transaksi. Kanggo papan kayata bank, toko, supermarket, lsp. sing mbutuhake transaksi mata uang sing kerep, detektor mata uang LED UV lan detektor ngitung LED inframerah minangka alat sing penting.

uV led tuwuh cahya

Lampu pertumbuhan kewan lan tanduran UVA lan UVB minangka dioda pemancar sinar ultraviolet (UV-LED) dawa gelombang khusus sing dirancang khusus kanggo pertumbuhan, pangembangan, lan kesehatan kewan lan tanduran. Padha ngetokake radiasi ultraviolet ing pita UVA lan UVB, lan nduweni pengaruh lan efek sing penting ing proses biologi kewan lan tetanduran.

Radiasi ultraviolet (315-400nm) ing pita UVA nduwe pengaruh positif marang kesehatan lan prilaku kewan. 

Radiasi ultraviolet ing pita UVA lan UVB nduweni pengaruh sing signifikan marang fotosintesis lan pertumbuhan lan perkembangan tanduran.

Lampu pertumbuhan kewan lan tanduran UVA lan UVB ora mung sumber cahya, nanging uga bisa dadi sumber panas lan pengatur lingkungan.

Panggunaan saben dina

LED UV, uga dikenal minangka dioda pemancar sinar ultraviolet, wis mlebu ing industri lan macem-macem kabutuhan saben dina amarga kinerja lan aplikasi sing unik. Salah sawijining panggunaan LED UV sing paling umum yaiku ing proses sterilisasi lan disinfeksi. Iki ngetokake dawa gelombang sinar ultraviolet sing bisa numpes utawa mateni mikroorganisme mbebayani kayata bakteri, virus lan jamur.

UVLED (ultraviolet LED) wis mboko sithik Applied ing macem-macem kabutuhan saben dina, nggawa akeh penak lan dandan kanggo gesang kita. Kayata lampu disinfeksi UV, UV sikat untu disinfector, UV kothak disinfeksi telpon seluler, UV pembersih udara, UV banyu cangkir disinfector, UV nyamuk catcher lan liya-liyane.

Disinfeksi Ruang

UVC LED minangka teknologi LED sing nggunakake pita ultraviolet. Radiasi ultraviolet nduweni kemampuan bakterisida lan pemurnian sing kuat, sing bisa ngrusak DNA lan RNA bakteri, virus, lan mikroorganisme mbebayani liyane kanthi efektif, saengga bisa nggayuh tujuan sterilisasi lan pemurnian. Lampu ultraviolet tradisional biasane nggunakake lampu merkuri minangka sumber cahya, nanging lampu merkuri duwe masalah karo polusi merkuri lan konsumsi energi sing dhuwur. UVC LED, ing tangan liyane, nduweni kaluwihan saka ukuran cilik, umur dawa, konsumsi energi kurang, lan ora polusi merkuri, nggawe solusi alternatif becik.

Kanthi pangembangan lan kemajuan teknologi sing terus-terusan, sterilisasi ruang UVC LED lan teknologi pemurnian udara bakal luwih akeh diterapake 

salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Sampeyan bisa nemokake  kita kene
2207F Yingxin International Building, No.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
Customer service
detect