loading

Tianhui- salah sawijining produsen lan pemasok chip LED UV sing misuwur nyedhiyakake layanan chip LED ODM / OEM.

Babagan kita

SINCE 2002
Babagan TIAHUI 

Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. didegaké ing 2002. Iki minangka perusahaan berorientasi produksi lan teknologi dhuwur sing nggabungake riset lan pangembangan, produksi, penjualan lan solusi sing nyedhiyakake LED UV, sing khusus nindakake kemasan UV LED lan nyediakake solusi UV LED produk rampung kanggo macem-macem aplikasi LED UV. 


Tianhui listrik wis melu paket UV LED karo seri produksi lengkap lan kualitas stabil lan linuwih uga prices competitive. Produk kasebut kalebu UVA, UVB, UVC saka dawa gelombang cendhak nganti dawa gelombang dawa lan spesifikasi LED UV lengkap saka daya cilik nganti daya dhuwur 

20+
Zhuhai Tianhui Electronic Co., Ltd. didegaké ing 2002
50+
Kita wis nglayani pelanggan ing luwih saka 50 negara
We have a professional R&D and production team
throughput efisien, 500000+ manik lampu UVC saben dina
Ora ana data
Fokus ing LED UV
R&D lan Produksi
Ana produk LED UV seri lengkap sing diimpor saka kemasan asli lan kemasan domestik dhewe, dawane gelombang 240nm, 255nm, 265nm, 275nm, 310nm, 340nm, 365nm, 375nm, 385nm, 395nm, 405nm, 415nm. Ana macem-macem jinis paket UV LED kalebu SMD daya cilik, DIP, jinis Lambert daya dhuwur, jinis SMD lan liya-liyane.

Iki minangka salah sawijining pemasok LED UV paling profesional ing China sing duwe kauntungan kualitas, kauntungan rega lan seri produk lengkap. LED UV sing digunakake digunakake kanggo deteksi dhuwit / pancacahan dhuwit, anti-pemalsuan, mriksa bocor, medical biokimia, sterilization, dimurnèkaké online, ngruwat UV etc. macem-macem industri.
bengkel produksi
Produk kasebut kalebu UVA, UVB, UVC saka dawa gelombang cendhak nganti dawa gelombang dawa lan spesifikasi LED UV lengkap saka daya cilik nganti daya dhuwur.
Ora ana data

Mary ditemtokake kanggo mimpin kabeh tim kanggo nyedhiyakake solusi terintegrasi UV kanggo pelanggan kanthi kabutuhan global. Kita gelem nuduhake informasi industri UV paling anyar karo para pelanggan, mbantu dheweke ngatasi macem-macem masalah teknis ing aplikasi, lan nggarap para pelanggan supaya bisa sukses.
- Maria
pangadeg perusahaan
CEO saka Zhuhai Tianhui Electronics Co., Ltd. wis 20 taun pengalaman manajemen perusahaan pribadi lan saklawasé 20 taun pengalaman industri UV.

Dheweke duwe wawasan babagan arah pangembangan industri UV, pinter mbangun tim lan apik kanggo nggabungake hubungan rantai pasokan. Dheweke minangka OEM, layanan ODM lan panyedhiya solusi sakabèhé UVLED kanggo macem-macem modul disinfeksi udara lan banyu.

Ing taun 2008, dadi agen Greater China saka Seoul semikonduktor UV LED. Wis melu dodolan UVLED ing pasar Greater China. Sajrone proses iki, Dheweke wis nglumpukake pengalaman industri sing sugih lan sinau babagan akeh aplikasi produk lan titik nyeri ing pasar.

Ing 2015, Mary nyadari pentinge ningkatake sistem produk lan nyadari titik balik kapindho ing proses riset lan pangembangan. Dheweke mbukak kantor cabang lan pabrik ing kutha Shenzhen. Kanthi paningkatan teknologi chip UV lan daya optik, aplikasi lan pangembangan pita UVA, UVB lan UVC ing macem-macem industri ditindakake.

 Ing taun 2019, nalika global COVID-19 nyebar, perusahaan kasebut langsung ngatur tim teknis kanggo nindakake desain modular kanggo sterilisasi udara lan banyu kanthi LED UVC. Sawise telung taun udan terus-terusan, perusahaan ngembangake modul disinfeksi UVC, lan wis ngembangake atusan produk aplikasi, sing cocog kanggo AC, kulkas, pembersih udara, transportasi umum, mesin banyu statis, banyu mili, peralatan panyimpenan banyu lan aplikasi liyane. skenario, lan wis entuk Welasan paten.
Vision Maria
Kanggo Ningkatake Produk Percetakan Ngirit Energi lan Ngurangi Emisi Made In China menyang Donya lan Mbalekake Bumi Dadi Ijo.
tim profesional
Kanggo proyek gedhe sing ditemtokake, kita Tianhui duwe profesional R&Tim D kanggo nglayani pelanggan kanthi efisien kanthi biaya sing cukup.
Ora ana data
Pabrik produksi
Menowo karo macem-macem aplikasi UV LED, kita menowo karo UV LED sterilization, ngobati UV lan lapangan aplikasi deteksi medical UV lan ing.
Ora ana data
Sertifikasi
Tianhui Electronic wis melu paket UV LED karo seri produksi lengkap lan kualitas stabil lan linuwih uga prices competitive.
Ora ana data
ABOUT US
Nglayani Pelanggan ing saindenging jagad
Tianhui Electronic wis melu paket UV LED karo seri produksi lengkap lan kualitas stabil lan linuwih uga prices competitive.

Swara 20 taun kepungkur, kita wis nglayani pelanggan ing luwih saka 50 negara.
Kita bakal ngutip sajrone 1-3 dina, ngirim sampel sajrone 3-7 dina, lan ngatur kiriman lan pangiriman sajrone 20-30 dina kanggo barang gedhe.
Hubungi kita
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
salah siji saka supplier UV LED paling profesional ing China
Sampeyan bisa nemokake  kita kene
2207F Yingxin International Building, No.66 Shihua West Road, Jida, Xiangzhou District, Zhuhai City, Guangdong, China
Customer service
detect